Friday, April 3, 2020

Bescherming Nodig Tegen Een Aanval Van Nul Seconden? Kies Avast's Cybercapture

Bij het installeren van een antivirus is de eerste gedachte die in je opkomt veilig voor kwaadaardige aanvallen, bescherming tegen met virus geïnfecteerde bestanden of phishing. Er zijn ook andere technische redenen die de gebruiker ertoe aanzetten om te kiezen voor één antivirusprogramma in zijn systeem.

De CyberCapture-functie van Avast detecteert en analyseert verdachte bestanden. Als de gebruiker een dergelijk bestand probeert uit te voeren, wordt het bestand vergrendeld vanaf het computersysteem van de gebruiker en naar Avast Threat Labs gestuurd, waar het in een veilige virtuele omgeving grondig wordt gecontroleerd of geanalyseerd. De gebruiker ontvangt een melding wanneer de analyse is voltooid.

Het isoleert de onbekende bestanden in een veilige virtuele omgeving en ondersteunt een tweerichtingscommunicatiekanaal tussen de gebruiker en het team van beveiligingsanalisten van Avast ondersteuning
.

Voorwaarden waaronder het bestand wordt geüpload door Cyber ​​Capture

Momenteel wordt CyberCapture geactiveerd wanneer de gebruiker verdachte bestanden van internet uitvoert of download die CyberCatcher in de vorige sessies niet is tegengekomen.

Wat gebeurt er als een groot bestand wordt geüpload-
CyberCapture kan grote bestanden verwerken, maar het kan langer duren om dergelijke bestanden af ​​te leveren aan Threat Labs.

Hoe Avast de privacy van de gebruiker beschermt als hun bestand wordt geüpload door CyberCapture-
Alle gegevens van de gebruiker zijn niet toegankelijk voor de hackers omdat alle bestanden worden geüpload via een gecodeerde verbinding.

CyberCapture in- of uitschakelen
Standaard is CyberCapture ingeschakeld in de nieuwste versie van Avast. Het programma is in feite de gebruikersinterface die bepaalt wat het programma doet. Volg de onderstaande instructies om de Avast-programmaversie handmatig bij te werken-
1. Klik met de rechtermuisknop op het Avast-balpictogram in het systeemvak, kies Update in het menu en ga naar Programma om een ​​programma te starten.
2. Het updatescherm verschijnt in de Avast-gebruikersinterface en toont de algehele voortgang van de update.
3. Klik op Nu opnieuw opstarten om het systeem onmiddellijk opnieuw op te starten wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten.



OPMERKING: Engine and Virus Definitions (VPS) worden ook bijgewerkt met de programma-update. Het wordt sterk aanbevolen om CyberCapture ingeschakeld te houden. Als de gebruiker het wil uitschakelen, ga dan naar de Avast-gebruikersinterface en vervolgens naar Instellingen. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast CyberCapture inschakelen.

Neem contact Avast ondersteuning voor meer informatie over het gebruik van Cyber ​​Capture

CyberCapture analyseert elk kwaadaardig of verdacht bestand dat door de gebruiker is gedownload. Als de gebruiker het niet kan begrijpen of er geen verstandig gebruik van kan maken, neem dan contact op met de Avast klantenservice Belgie Nummer +32-28086866. We zijn hier om u te begeleiden met de functie van het product en u te helpen bij de installatie en het gebruik ervan. Wij staan ​​24/7 voor u klaar.