Friday, May 15, 2020

Een Scan Plannen In Avast! Antivirus

Het is zeer noodzakelijk om uw antivirussoftware regelmatig uit te voeren om te controleren op malware of virussen op uw computer. Deze scan kan uw computer echter vertragen. Gelukkig is Avast! Pro Antivirus kan scans plannen wanneer u weet dat u deze zou gebruiken. Hierdoor kan het uw computer beschermen zonder uw routine te onderbreken. Op deze manier kunt u uw computer zelfs tijdens een andere taak beschermen.

Er zijn enkele stappen die door Avast Klantenservice worden gegeven om u te helpen bij het plannen van een scan in avast-antivirus. De instructies zijn voor de professionele versie van Avast! Antivirus dus zorg ervoor dat u ze alleen op de professionele versie van Avast! Antivirus.

Bovendien is Avast! Antivirus Home Edition heeft geen scanplanning.

Stap 1 - Klik op de "Scheduler" -knop in het linker tabblad van het programma
Stap 2 - Klik op het "Scheduler" -pictogram in de werkbalk die verschijnt en kies vervolgens "Create Event".
Stap 3- Voer een naam in voor uw scan in het venster dat verschijnt, gevolgd door het scantype in het vak "Geplande taak".
Stap 4- Voer de datum en tijd in van de gewenste scan en klik vervolgens op "OK" om de scantijd in te stellen.

Bij het volgen van deze stappen komt het soms voor dat je niet altijd het gewenste resultaat hebt, dit komt omdat je tussendoor een verkeerde stap maakt. In dergelijke omstandigheden hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt Avast contact opnemen nummer +32-25884434 voor elke vorm van hulp. Onze technische experts staan altijd klaar op werkdagen en tijdens werkuren om hun waardevolle assistentie te verlenen.

We rekenden volgens de vastgestelde industriƫle standaard. Daarnaast staan onze technische experts open voor interactie met klanten, omdat ze al vele jaren dergelijke assistentie verlenen.